Ko Koffie is Moccamaster verkooppunt voor Enschede en omstreken

Moccamaster

Ko Koffie is dealer van Moccamaster voor Enschede en omstreken.

Moccamaster: de koffiemachine voor de echte liefhebber

Bij Ko Koffie zijn we dol op de Moccamaster en daarom zijn we er dealer van geworden (ja, we hebben 'm thuis ook). Wil je meer weten of de Moccamaster in levende lijve zien? Kom dan gezellig langs, of bestel hem online in onze webshop.

De Moccamaster KBG select is er in 21 verschillende kleuren dus er is altijd wel één die bij jouw interieur past. En er is ook een aparte bonenmaler bij te krijgen. Daarmee maal je zelf verse koffie. Lekkerder kan het niet.

Filterkoffie is helemaal terug van weggeweest. Maar dan wel anders. Echte koffieliefhebbers zweren erbij en willen niet anders. Koffiebranders branden tegenwoordig geweldige bonen voor filterbereiding (vaak wat lichter gebrand) en daarmee  maak je fantastische koffies. Bijvoorbeeld op de Moccamaster.

Moccamaster, handgemaakt in Nederland sinds 1964

Sinds 1964 staat Moccamaster in de internationale keuken van koffieliefhebbers. Technivorm-Moccamaster is al jaren gespecialiseerd in het maken van koffiezetmachines. Deze machines zijn allemaal handgemaakt en individueel getest. Het is die persoonlijke noot die onze producten uniek maakt.


Ouder bericht Nieuwer bericht