Bestellen/bezorgen/afhalen/verzenden

Koffie bestellen

Wij branden onze koffiebonen elke woensdag. Je krijgt dus versgebrande koffiebonen geleverd. Bestellen kan tot 12:00 op woensdag voor levering op die dag.

Koffie bezorgen/afhalen/verzenden

Wij bieden je een drietal manieren om jouw koffiebestelling bij jou thuis te krijgen:

1. Bezorgen

Bestellingen boven €25,- bezorgen we in Enschede gratis en (meestal) op de fiets. Ben je niet thuis dan nemen we je bestelling weer mee naar de Spinnerij en zetten we het voor je klaar in de afhaalkast (zie Afhalen).

Als je niet thuis bent en we mogen je bestelling ergens rondom je huis neerzetten, vermeld dat dan even in het opmerkingenveld bij je bestelling.

2. Afhalen

Je kunt je bestelling op woensdag bij ons in de Spinnerij afhalen. Je krijgt een mail zodra de bestelling klaar staat. Als wij niet meer in de branderij aanwezig zijn dan staat je bestelling in de kast naast de lift. Hoe kom je daar? Ga door de witte deur naast de receptie en ga door de witte deur naast de lift. Daar staat een witte kast waarin jouw bestelling staat. 

3. Verzenden

Woon je verder weg en wil je toch van onze koffiebonen genieten? Dat kan! Wij verzenden onze koffiebonen ook via PostNL.