Over Ko

Koffie en thee van Ko uit Enschede. Lokaal en zo duurzaam mogelijk.
Voor thuis en op het werk.

Hallo! Wij zijn Dennis en Sascha van Ko Koffie. Een kleinschalige Enschedese koffiebranderij. We leveren koffie, thee en machines voor thuis en op het werk. We zijn gevestigd in Spinnerij Oosterveld in Enschede. Wil je onze koffie proeven of ben je toe aan een nieuwe koffiemachine? Kom langs.

Zo duurzaam en lokaal mogelijk

Onze missie is om iedereen die in Enschede en omstreken van lekkere koffie houdt de mogelijkheid te geven om eerlijke en lekkere koffie te drinken tegen een 'goede' prijs. Met goede prijs bedoelen we niet de laagste prijs, want daar wordt uiteindelijk niemand blij van. De boer niet, wij niet en jij ook niet, want goedkope koffie is meestal niet lekker en zeker niet goed voor de wereld.

Daarom investeren wij in verantwoorde inkoop, duurzame verpakking, verantwoord energieverbruik en levering per fiets (in Enschede e.o.). Onze koffie is zoveel mogelijk direct trade. Hierbij krijgt de boer een eerlijke prijs voor zijn koffie en blijft er niets aan de 'strijkstok' hangen.

Onze missie is nog lang niet geslaagd, maar we werken er hard aan en willen elke dag weer een beetje beter worden.


 
Dennis Sijbom Sascha Mengerink


MOJO: onze koffie voor op het werk

Echte lekkere koffie maak je van vers gemalen bonen. MOJO is onze eigen koffielijn met 3 geweldige koffiesoorten voor op kantoor, van krachtig en sterk tot verfijnd met een klein zoetje. Nieuwsgierig? We komen je graag even een proefpakketje brengen.

LOKO: lokaal gebrande koffie voor thuis

LOKO is onze eigen, lokaal in Enschede, gebrande koffie. Met LOKO proberen we je zoveel mogelijk verschillende koffies te laten ontdekken. We kopen het liefst 'direct trade' bonen waarbij de koffieboer een eerlijke prijs krijgt voor zijn product. Meestal hebben we te maken met beperkte voorraden, dus je favoriete boon kan zomaar op zijn. LOKO wordt meestal thuis gedronken, maar kan ook voor verrassingen op kantoor zorgen.

Uitmuntende service

Onze klanten moeten elke dag optimaal kunnen genieten van onze koffie. Daarom zorgen we ervoor dat we snel leveren, storingen snel oplossen en altijd een leenmachine kunnen bieden. Koffie en andere producten bestellen moet bij ons zo makkelijk mogelijk zijn. Daarom kun je bij ons bestellen via Whatsapp, mail of telefoon.

Wil je meer weten over onze koffie, koffiemachines en onze service? Maak een afspraak met Dennis of Sascha. We laten je graag alles zien en proeven!