Koffie voor Jura koffiemachines

Jura koffiemachines

Koffiebonen voor jouw Jura koffiemachine moeten passen bij jouw favoriete manier van koffie drinken. Omdat je hebt geïnvesteerd in een geweldige koffiemachine van Jura wil je natuurlijk ook lekkere koffie van goede kwaliteit drinken. Speciaal voor Jura koffiemachines hebben wij een aantal geweldige koffies geselecteerd. Kies en bestel jouw favoriete koffie op ga voor het proefpakket.

Bestel je koffie voor Jura hier.

Koffie voor je Jura koffiemachine. Waar moet je op letten?

De meeste koffies voor volautomaten zijn zogenaamde blends. Dit houdt in dat er meerdere soorten arabica bonen en robusta bonen in kunnen zitten. Een blend wordt vaak gemaakt om een consistente smaak te krijgen waardoor jouw favoriete koffie dus altijd dezelfde geweldige smaak heeft. Een met zorg gemaakte/gebrande blend waarbij kwalitatief goede bonen worden gebruikt staat dus garant voor lekkere koffie uit jouw Jura.

Helaas zijn er ook veel koffies die 'niet te hachelen' zijn. De oorzaken zijn divers maar hebben bijna altijd te maken met aandacht en kwaliteit. Koop je bijvoorbeeld jouw koffie voor je Jura bij een supermarkt, warenhuis of drogisterijketen? Dan is de kans groot dat de bonen van mindere kwaliteit zijn, vaak al maanden of zelfs jaren oud zijn en dat ze te donker gebrand zijn. Een donkere branding maakt de koffie niet alleen bitter(der) maar ook vetter waardoor je uiteindelijk minder lang van je Jura kofffiemachine kunt genieten. Ook hebben de goedkopere koffies vaak een hoger percentage robusta bonen. Die bonen zijn goedkoper, vaak ook bitterder en zorgen door hun hogere hardheid voor meer slijtage aan je maalwerk.

Koffie kiezen? Over smaak valt niet te twisten

Koffie is net als wijn. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur. En drink je vaak dezelfde koffie, bijvoorbeeld op je werk, dan zul je best moeten wennen aan andere smaken. Dus open staan voor iets nieuws is wel belangrijk bij het uitzoeken van een koffie voor je Jura. Je zou kunnen beginnen met een proefpakketje: lekkere koffie voor je Jura.


Ouder bericht