Jura koffiemachines dealer voor Enschede en omstreken

KO Koffie is sinds enige tijd Jura Professional dealer voor de zakelijke koffiemachines van Jura in Enschede. In onze koffieloft in Spinnerij Oosterveld kunnen wij diverse Jura machines demonstreren.


Lekkere koffie op kantoor?

Wil je lekkere koffie op kantoor en geen gedoe met langlopende contracten en onderhoudsmonteurs? De koffiemachines van Jura zijn perfect voor kantoren van 1 tot 50+ medewerkers. Ze hebben weinig onderhoud nodig en gaan jarenlang mee.
Jura koffiemachine voor alle bedrijfsgroottes.

Wij hebben voor Jura gekozen omdat de machines een ongeevenaarde kwaliteit hebben en met zorg en aandacht zijn ontworpen en gemaakt. Voor de kleinste kantoren is er de Jura WE6 of de WE8 (als je van cappuccino houdt). Voor grotere kantoren zijn er diverse mogelijkheden, zelfs machines met en vaste wateraansluiting.

Wie is KO?

KO Koffie is het bedrijf van Dennis Sijbom en Sascha Mengerink. Beiden dol op koffie en gepassioneerd ondernemer. KO Koffie levert koffie aan bedrijven die zich willen onderscheiden met  een betaalbaar en luxe koffieconcept. Ons aanbod is een oplossing op  maat voor koffie, thee, koffiemachine en toebehoren waarmee je je  collega’s en klanten laat merken dat je kwaliteit en aandacht belangrijk  vindt. KO Koffie is geautoriseerd Jura Professional dealer. JURA  Professional koffie-volautomaten zijn een perfecte keuze voor kantoren  waar tussen de 10 en 200 koffiespecialiteiten per dag worden  geconsumeerd.


Ouder bericht Nieuwer bericht